ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H εμπειρία μας
στη διάθεσή σας

Για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού, να έρθετε σε άμεση επαφή με τη θάλασσα, να ανακαλύψετε τη δική σας ερημική παραλία, να διασκεδάσετε με τη παρέα ή την οικογένεια σας, να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης σκάφους χωρίς δίπλωμα, η RentaboatPoros, είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2022 και τα σκάφη μας είναι ολοκαίνουργια και εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας. Τα σκάφη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5 επιβάτες παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια. H εταιρεία μας ενοικιάζει σκάφη αναψυχής που δεν χρειάζονται δίπλωμα ταχυπλόου.

Φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε οι διακοπές σας, να σας μείνουν αξέχαστες και να μας επισκεφθείτε ξανά το συντομότερο!

Λίγα λόγια για εμάς

Γιατί να μας
επιλέξετε

 • Ασφάλεια

  Τα σκάφη μας είναι ολοκαίνουργια και πλήρως εφοδιασμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ασφάλειας (εφεδρική μηχανή, σωσίβια, κουπιά, φωτοβολίδες, gps), πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από το Υ.Ε.Ν.

 • Άνεση

  Τα σκάφη μας είναι τα πιο αξιόπλοα για την κατηγορία τους. Διαθέτουν άνετες θέσεις με μαξιλάρες, τέντα, ψυγειάκι, ραδιόφωνο με δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και σκάλα για να απολαμβάνετε με ευκολία τις βουτιές σας στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού.

 • Αποθηκευτικός χώρος

  Ο αποθηκευτικός χώρος του σκάφους είναι τόσο ευρύχωρος ώστε να χωράει όλα τα προσωπικά σας είδη. Μέσα θα βρείτε μάσκες και σανίδες για τα παιδιά ώστε να εξερευνήσετε το βυθό.

 • Επιτρέπονται κατοικίδια

  Οι τετράποδοι φίλοι σας είναι ευπρόσδεκτοι στα σκάφη μας.

Κάντε την κράτησή σας
τώρα!