Κρουαζιέρα Τσελεβίνια / Ύδρα / Ναυάγιο Rodini

Εξερευνήστε τους παραδεισένιους όρμους και ακρογιαλιές της Πελοποννήσου και της Ύδρας.

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πόρου στις 11:00. Επιστροφή στο λιμάνι του Πόρου στις 19:00. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, skipper, καύσιμα, κρασί ή μπύρες, αναψυκτικά και σνακ.

Τιμή: 750 €

Επιβάτες: 8

Κρουαζιέρα Τσελεβίνια / Ύδρα / Ναυάγιο Rodini
Κρουαζιέρα Τσελεβίνια / Ύδρα / Ναυάγιο Rodini
Κρουαζιέρα Τσελεβίνια / Ύδρα / Ναυάγιο Rodini
Κρουαζιέρα Τσελεβίνια / Ύδρα / Ναυάγιο Rodini
Κρουαζιέρα Τσελεβίνια / Ύδρα / Ναυάγιο Rodini

Διαδρομή

 • Αφετηρία . . . . . . . Λιμάνι Πόρου
 • 1η στάση . . . . . . . Τσελεβίνια ή αλλιώς ακρωτήριο Σκύλλαιο ή Κάβο-Σκυλί.
 • 2η στάση . . . . . . . Παραλία Μπίστι
 • 3η στάση . . . . . . . Χώρα Ύδρας
 • 4η στάση . . . . . . . Μανδράκι (παραλία στην Ύδρα)
 • 5η στάση . . . . . . . Ναυάγιο Rodini
 • Τερματισμός . . . . . Λιμάνι Πόρου

Λεπτομέρειες

Τσελεβίνια:  Τα «Τσελεβίνια» αποτελούν το Ανατολικότερο άκρο της Πελοποννήσου και φέρουν επίσης την ονομασία «Ακρωτήριο Σκύλλαιο» ή «Κάβο Σκυλί». Η πρόσβαση στο σημείο γίνεται μόνο με σκάφος. Εκεί υπάρχουν τρία μικρά νησάκια με τις ονομασίες Σπαθί, Σκυλί και Γαλή, με καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά και εξωτικές παραλίες. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε σ’ έναν πραγματικό παράδεισο και να εξερευνήσετε το βυθό.

Παραλία Μπίστι: Το Μπίστι είναι μια πευκόφυτη παραλία στο νότιο άκρο της Ύδρας με γαλαζοπράσινα νερά και βότσαλο. Ιδανικό σημείο για βουτιές και κολύμπι.

Χώρα Ύδρας : Στην Ύδρα θα κάνουμε στάση για περίπατο στο παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια. Θα απολαύσετε την τοπική αρχιτεκτονική του νησιού με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα παραδοσιακά σπίτια με τις κεραμιδοσκεπές, τις έντονες μπλε πόρτες και παράθυρα. Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να γευματίσετε εκεί.

Μανδράκι Ύδρας: Χαλάρωση και μπάνιο στο παλιό πολεμικό λιμάνι του νησιού, με τα μικρά κάστρα δεξιά και αριστερά του κόλπου. Αποτελεί μία από τις καλύτερες παραλίες της Ύδρας, με κρυστάλλινα νερά και βοτσαλωτή ακτή.

Ναυάγιο Rodini: Επίσκεψη στο ναυάγιο Rodini στο Βύδι. Πρόκειται για μια παλιά υδροφόρα η οποία μετέφερε πόσιμο νερό στο νησί της Ύδρας και έβρισκε αγκυροβόλιο στον κόλπο του Πόρου, όπου και βυθίστηκε.

Φόρμα
Κράτησης

Περισσότερες Κρουαζιέρες

Κάντε την κράτησή σας
τώρα!